Uw keuken, door ons gemonteerd!

Wij hebben inmiddels honderden keukens van verschillende merken in verschillende stijlen mogen monteren. Hierdoor kunnen wij u ook van gedegen advies voorzien op het gebied van de aanschaf of renovatie van uw keuken!

De keuken is een plek waar u graag verblijft en graag naar kijkt. Een ruimte waar je kookt en leeft, die dus zowel functioneel als stijlvol is!

Johan is dé specialist op het gebied van keukenmontage!

Het monteren en renoveren van keukens doen wij met veel passie en aandacht. Of het nu gaat om een nieuwe keuken óf een hele renovatie, wij denken graag met u mee!

Wij hebben ervaring in het monteren van de volgende merken: Hacker, Rotpunkt, Nolte, Bulthaup, Poggenpohl, Ballerina & Schmidt.

Bokmerk Keuken- & Sanitairwanden

De luxe achterwanden van Bokmerk geven uw keuken of badkamer een strakke en naadloze afwerking en elke gewenste kleur!

De innovatieve coating zorgt voor een zeer duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking die uitstekend bestand is tegen krassen, slijtage, vocht en hitte.

De aluminiumwanden worden op maat gemaakt en kunnen zelfs over uw oude tegels heen geplaatst worden!


Keukenapparatuur

Wij leveren tevens diverse soorten keukenapparatuur van verschillende A-merken als Siemens (Studio Line (Zie foto)), Bosch (Accentline), Neff, Pelgrim, Atag, Liebherr, Gagganou, Smeg en nog vele andere merken.

Wij kunnen desgewenst de apparatuur bij u plaatsen/vervangen. 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden


Johan Seppenwoolde © 2022 - Website door Outcast - Design & Video